Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Med ett brinnande intresse för förtroendeorganisationen och ständig fascination för engagemang som drivkraft!

Erfarenhet i urval

Mötesordförande, Naturvetarnas kongress 2015

Vice mötesordförande, Equmeniakyrkans kyrkokonferens 2013, 2014, 2015 (även tillfrågad om 2016)

Mötesordförande Equmenias Riksstämma 2012, 2013

Mötesordförande, Sveriges förenade Studentkårers fullmäktige (SFS-fum) 2009, 2010, 2011, 2012, 2013

Mötesordförandeuppdrag på ett femtontal lokala årsmöten och större styrelsemöten, samt ca hundra mötessekreteraruppdrag (främst i tjänsten).

Om Sofia

Språkintresserad kostekonom med sinne för organisation och praktisk formalia. Med en bakgrund i scoutrörelsen och studentkårsverksamhet på lokal och nationell nivå och sedermera engagemang inom allt från den egna bostadsrättsföreningen till fackförbund och frikyrkosamfund har jag haft förtroendeuppdrag av alla typer i organisationer av alla storlekar. Bäst trivs jag som mötesordförande, där jag lägger stor vikt vid tydlighet och att få alla med mig.

Att få vara med och ge förutsättningar för engagemang är bland det mest givande som finns, och att dessutom få inblick i andras intresseområden och träffa förtroendevalda från andra miljöer är otroligt stimulerande. Det brukar sägas att det märks att jag gillar det jag gör och det gör mig glad! Jag är övertygad om att engagemang smittar.

Finns tillgänglig för följande uppdrag

Jag vill allra helst sitta mötesordförande men kan i rätt organisation också ta på mig uppdrag som sekreterare och utbildare. Med bas i Göteborg rör jag mig helst i Västsverige, men självklart kan också andra platser fungera om uppdraget är det rätta!

Kontakt

Mail: sofia@presidiet.se

Fotocred: Jonatan Högström