Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Mir Grebäck von Melen

Ryser av välbehag vid tanken på en riktigt utsökt formulerad stadga, finner stor tillfredställelse när text kan bli verklighet och njuter av situationer där vilja hos andra kan formuleras till mål.

Erfarenhet i urval

Årsmötesordförande, Sveriges Elevråd – SVEA, 2015

Mötessekreterare, Uppland-bros socialförvaltning, 2015

Mötessekreterare, Women’s International League for Peace and Freedom, 2014

Mötesordförande, Smålands Nation, 2012

Moderator, Unizon, Almedalsveckan, 2013

Arrangör, URIX – Ungdomsrixtan, 2009

Övrig: Föreläst om antirasism, det partipolitiska språket samt gruppsamverkan.

Om Mir

Har så långt jag kan minnas varit en uppfinningsrik organisatör med en förmåga att engagera andra. Utbildad kommunikatör som finner tillfredsställe i att få andra att förstå och känna sig inkluderade. Finner ingen frustration i att behöva förklara procedurer på tio olika sätt utan anser att jag först är i mål om de som behöver förstå verkligen gör det.

Är ni intresserade av mig för ett uppdrag kan jag försäkra er om att ni får en kandidat med outtröttligt tålamod, men som även finner tidsramar ytterst attraktivt.

Just nu jobbar jag som Juridisk Administratör i kommunen där jag bor samt har bland annat förtroendeuppdrag i Naturskyddsföreningen, Internationella Kvinnoförbundet för Fred och Frihet, Föreningen Öland Roots samt TROTS Kvinnojour.

Finns tillgänglig för följande uppdrag

Utbildare för kongressarrangörer, Stöd vid upplägg av information inför kongress/årsmöte, Stadgetolkare, Pedagogiskt stöd för mötespresidier, Observatör, Mötesordförande

Kontakt

Mail: mir@presidiet.se