Image Image Image Image Image Image Image Image Image

För presidialer

Allt du behöver veta om du vill finnas med på presidiet.se

Har du erfarenhet av att sitta som mötesordförande eller mötessekreterare för årsmöten? Gäller det även för årsmöten på nationell nivå? Strålande!

Målet med den här sidan är att hjälpa organisationer att lyckas hitta personer med din typ av erfarenhet till sina mötespresidier.

Det är självklart gratis att finnas med här på sidan, men det finns lite grundläggande krav för att bli listad här:

  • Ha suttit i mötespresidiet för minst ett årsmöte/kongress på nationell nivå (alternativt erfarenhet från en mängd årsmöten på andra nivåer).
  • Ha en eller flera referenser.
  • Ta årsmöten seriöst och brinna för civilsamhället.

Presidialer här på presidiet.se kommer från en mängd olika organisationer i civilsamhället, politiska och ickepolitiska. Presidiet.se är dock religiöst och politiskt obundet.

Presentation

I samband med att du blir upplagd på hemsidan går vi igenom ifall du vill bli pushad via sociala medier eller om du vill ha en mer passiv närvaro på hemsidan. Det som krävs presentationsmässigt är följande:

En kort presentation, en tweet lång.

Erfarenhet i urval

En kortfattad lista på relevant erfarenhet. T ex:

Mötesordförande, Förbundet för årsmötens kongress 2020

Mötessekreterare, Förbundet för årsmötens kongress 2021

Om [Förnamn]

En beskrivning om dig själv som kan vara hur kort eller hur lång som helst.

Finns tillgänglig för följande uppdrag

Här listar du vilka typer av uppdrag du finns tillgänglig för. Det behöver inte endast vara mötesordförande eller mötessekreterare. Saker som åsiktstorgsansvarig, utbildare i mötesformalia, och årsmötesansvarig går också bra att lägga till här.

Kontakt

Mail: När man blir listad på presidiet.se får man även en mailadress. Främst förnamn@presidiet.se, men om mailadressen redan är upptagen går det att få valfri mailadress. Mailadressen kan du sedan ha som en vanlig mail, alternativt en forward som då skickar vidare mailen till en mailadress du vill få mailen till.

Fotocred: Det behövs en bild på dig, här kan du ange lite fotocred till den som tagit bilden. Det är ditt ansvar att se till att du har rätt att använda bilden.

För att bli listad på presidiet.se mailar man ovanstående till kontakt@presidiet.se